Известие

Collapse
No announcement yet.

алармата не си познава дистанционното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алармата не си познава дистанционното

от известно време имам 145 1.3 boxer с аларма на gemini.взех колата с нея,но алармата като че ли не си познава дистанционното,не реагира на команди.в момента в които я включа от секретния ключ под капака и тя се активира ако отворя врата или капак писва и не спира докато не я спра механично.смених батерийте но няма ефект,а дистанционното мига като натисна някой бутон,някой да е имал същия проблем с тия аларми?
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

второ дистанционно нямаш ли, да пробваш с него.ако нямаш или ефекта е същия най-добре върви на алармаджия.
    точка

Comment

да тука взимат по 50 евро на час и не ми дадоха второ за сажаление
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

Колега, пиши какво е станало след това, как си си решил проблема? Аз имам същия проблем.
        AR 156 2.4 JTD

Comment

ами свалих я сложих мост на релето дето спира помпата и после си направих моя си аларма която сложих на мястото на старата.ползвах дистанционно с модул купени от нета и един контролер

Comment

Докъде стига светът! Ако и т'ва се преебава нз
            Представям си само как бързам или съм посредата на нищото и дистанционното ми казва: К*р!
            Колега ти явно поне на момент си случил.... Иначе-
            Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.

Comment

Ходих на две места. На едното искаха да ми сложат нова, като ми обясниха, че била много стара и не можела да стане. На другото се оказа че просто трябва на ново да я обучат да разпознава сигнала от дистанционните - само срещу 5 лв.
              AR 156 2.4 JTD

Comment

Абе колега сега като се замисля, има едно много сладко малко червено копченце (някъде около бушоните го навират обикновенно) да не си го натиснал? Защото е за програмиране на дистанционното и ..... трябва на ново ако си го бърникал.
                Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.

Comment

ами аз не бях просто предния собственик така ми я даде и беше изключена от механичния и ключ,и не ми правеше дертове ,но ме дразнеше.тук ми казаха че не могат да и обучат наново дистанционното и аз я обучих по-трудния начин

Comment

Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщение
                    Ходих на две места. На едното искаха да ми сложат нова, като ми обясниха, че била много стара и не можела да стане. На другото се оказа че просто трябва на ново да я обучат да разпознава сигнала от дистанционните - само срещу 5 лв.
                    колега кажи къде ти я оправиха аз имам такъв проблем с laserline слаган в италия ими казаха че съм за нова,ако може да не давам излишни пари
                    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                    алфа ромео 164 2.0тс -на части
                    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                    sigpic

Comment

Колега ето ти едно линкче виж тук и се опитай да я обучишhttp://bg.diplodocs.com/lo/LASERLINE
                      sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Impas 56, чайка, варна.
                        AR 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                        X