от известно време имам 145 1.3 boxer с аларма на gemini.взех колата с нея,но алармата като че ли не си познава дистанционното,не реагира на команди.в момента в които я включа от секретния ключ под капака и тя се активира ако отворя врата или капак писва и не спира докато не я спра механично.смених батерийте но няма ефект,а дистанционното мига като натисна някой бутон,някой да е имал същия проблем с тия аларми?
Известие
Collapse
No announcement yet.
алармата не си познава дистанционното
Collapse
X
-
ами свалих я сложих мост на релето дето спира помпата и после си направих моя си аларма която сложих на мястото на старата.ползвах дистанционно с модул купени от нета и един контролерalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Ходих на две места. На едното искаха да ми сложат нова, като ми обясниха, че била много стара и не можела да стане. На другото се оказа че просто трябва на ново да я обучат да разпознава сигнала от дистанционните - само срещу 5 лв.AR 156 2.4 JTD
Comment
-
Абе колега сега като се замисля, има едно много сладко малко червено копченце (някъде около бушоните го навират обикновенно) да не си го натиснал? Защото е за програмиране на дистанционното и ..... трябва на ново ако си го бърникал.Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.
Comment
-
ами аз не бях просто предния собственик така ми я даде и беше изключена от механичния и ключ,и не ми правеше дертове ,но ме дразнеше.тук ми казаха че не могат да и обучат наново дистанционното и аз я обучих по-трудния начинalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщениеХодих на две места. На едното искаха да ми сложат нова, като ми обясниха, че била много стара и не можела да стане. На другото се оказа че просто трябва на ново да я обучат да разпознава сигнала от дистанционните - само срещу 5 лв.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Колега ето ти едно линкче виж тук и се опитай да я обучишhttp://bg.diplodocs.com/lo/LASERLINEsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
Comment